SARTAI 2024: kaip pasiruošti?

Nors likus kelioms dienoms iki šventės SARTAI 2024 oro temperatūra dieną išlieka virš 0, organizatoriai neplanuoja šventės atšaukti. Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Aurelijaus Banio teigimu, gerą pradžią padarė žiemos pradžia, kuri buvo šalta. Šiuo metu žemės įšalas siekia 20 cm, o hipodromo ledas yra pakankamai storas, kad net ir šiltesnis oras jo iki šventės nesugadins.

Dėl šiltesnio oro žemės paviršiuje gali susidaryti balų ir klampus purvas, tad renginio dalyviams ir svečiams rekomenduojame pasirūpinti avalyne, kuri nebijo vandens ir purvo.

Atvažiuokite šiek tiek anksčiau. Dėl didelio renginio svečių kiekio gali būti sudėtingiau judėti ir pastatyti automobilį, tad palikite daugiau laiko kelionei.

Jei planuojate apsipirkti mugėje, pasirūpinkite grynais pinigais. Kai kurie prekiautojai turės kortelių skaitytuvus, tačiau smulkūs prekiautojai rečiau turi kortelių skaitytuvus.

Dusetų seniūnijos seniūnas Darius Steponavičius kviečia visus aplankyti Dusetas ir gerai praleisti laiką. Jo teigimu, svarbiausias pasiruošimas yra puiki nuotaika ir smagus draugų ar giminaičių būrys.

Kur atvykti: SARTAI 2024 koordinatės Google Maps.

Planuokite laiką: šventės programa.

Susitikime UNT SARTŲ!